سخنگوی وزارت کشور مطرح کرد:
تأثیر مذاکرات هستهای بر حضور مردم در انتخابات
سخنگوی وزارت کشور، ضمن مثبت ارزیابی کردن میزان مشارکت مردم در انتخابات مجلس دهم و خبرگان پنجم، به نتیجه رسیدن مذاکرت هستهای را در افزایش تمایل مردم به شرکت در انتخابات مؤثر دانست.
سخنگوي وزارت كشور در مورد مشاركت مردم در انتخابات گفت: مقام معظم رهبري از همه مردم خواستند كه در انتخابات شركت كنند و حتي فرمودند آنهايي كه با نظام مشكل دارند پاي صندوقهاي رأي بيايند و مردم با حضور حداكثري خود در انتخابات لبیكي به اين نداي رهبر انقلاب دادند.
حسينعلي اميري در گفتوگو با «آستان» اظهار کرد: ما در شرايط پس از برجام هستيم و به سامان رسيدن مذاكرات هستهاي تمايل مردم را براي شركت در مسائل اجتماعي و سياسي بالا برد و ميل مردم را براي نقشآفريني در عرصه سياسي كشور بالا برد.
وی ادامه داد: با توجه به شرايط منطقهاي و ناامنيهايی كه در خاورميانه وجود دارد، مردم حس كردند در اين صحنه كه صحنه حساسي است، مشاركت كنند و با مشاركت حداكثري انتخابات باعث ارتقاء امنيت ملي و نااميدي دشمنان نسبت به كشور شوند.
قائم مقام وزیر کشور خاطرنشان كرد: با اين انتخابات، كشور بيمه شد و مردم يك بار ديگر نقشآفرين بزرگترين حماسۀ سياسي كشور شدند.