Wednesday 15 October 2025| ۰۲: ۳۸ - چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴
کد خبر: ۳۵۴۳
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۰:۱۸

درخواست دکترفاضل برای تغییرات مدیریت درانجمن بیماران کلیوی

مطرح کردن تغییرات مدیریتی نیز باید مورد ارزیابی قرار گیرد و میزان موفقیت ها وناکامی های مجموعه نیزباید بررسی شود.
درخواست دکترفاضل برای تغییرات مدیریت درانجمن بیماران کلیوی

به گزارش آستان، وزیراسبق بهداشت و درمان همسو با نظر پروفسور بهروز برومند، پدر نفرولوژی ایران و دکترگنجی ریاست انجمن نفرولوژی کشور، خواستار کیفی کردن مدیریت کنونی انجمن بیماران کلیوی و تغییرات مدیریتی جدید و به روزشدن مدیریت در این انجمن شد.

دکتر ایرج فاضل ضمن بیان این مطلب گفت:موضوع مدیریت انجمن بیماران کلیوی و تغییراتی که باید در این مجموعه ایجاد شود مسئله ای بسیار حساس ومهم است.

رئیس جامعه جراحان ایران در ادامه افزود:از این رو مطرح کردن تغییرات مدیریتی نیز باید مورد ارزیابی قرار گیرد و میزان موفقیت ها وناکامی های  مجموعه نیزباید بررسی شود.

دکتر فاضل با اشاره به اهمیت کیفیت مدیریت انجمن بیماران کلیوی بیان کرد:تشکیلات و انجمن هایی که در دنیا با موفقیت های چشمگیر رو به رو بوده اند و توانسته اند بسیار فعال به مدیریت خود ادامه دهند رمز موفقیت شان کیفیت مدیریت بوده است.از این رو مجموعه های موفق، موفقیت شان را مرهون مدیریت مناسب،علمی و به روز هستند.

مشاور وزیربهداشت و نماینده وزیر در شورای عالی نظام پزشکی کشوردر پایان تصریح کرد:به طور قطع ارزیابی های انجمن بیماران کلیوی و تغییرات مدیریتی باید به سمت کیفیت بهتر پیش برود.چنانچه این انجمن نیز قصد پیشرفت و ترقی را دارد باید برنامه های مدیریتی را تغییر دهد و از افراد شایسته استفاده کند تا خدمات بسیار بیشتر و بهتر و با کیفیت تر به هزاران بیمارنیازمند درسراسر کشور ارایه شود.

منبع:آستان
گزارش خطا
نظرات بینندگان
عناوین برگزیده
آخرین اخبار
پربازدید ها
پربحث ترین عناوین