Tuesday 30 April 2024| ۰۳: ۴۷ - سه‌شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۱۵۳۰
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۴
اختتامیه اولین «اولین جشنواره فرهنگی هنری دختران امروز»؛
حاجی میرزایی: امام خمینی(س) یک معلم به معنای تمام بودند

آیین اختتامیه اولین «اولین جشنواره فرهنگی هنری دختران امروز» روز گذشته با حضور حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی در حرم مطهر امام خمینی(س) برگزار شد.

آیین اختتامیه اولین «اولین جشنواره فرهنگی هنری دختران امروز» روز گذشته به مناسبت میلاد با سعادت حضرت زهرا(س) و ولادت امام خمینی(س)، با حضور آیت الله سید حسن خمینی، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش، معصومه ابتکار معاون ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده و جمعی از مدیران  آموزش پرورش در حرم مطهر امام خمینی(س) برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آستان،  محسن حاجی میرزایی در این مراسم با تبریک ایام الله دهه فجر گفت: امام راحل یک شخصیت بزرگ، یک فقیه، عارف، مجتهد، عالم و سیاستمدار بود که با ویژگی‌ های بارز شخصیتی و مدیریتی خود یک رهبر انقلابی تمام عیار و محبوب شد. معمار کبیر انقلاب با علم دینی و قدرت آموزشی خود توانست جامعه سرگشته، حیران، تحقیر شده و ناتوان را به جمعیتی مهم، تأثیرگذار و مقتدر تبدیل کند.

وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: یکی از مهمترین آموزه های امام راحل توجه دادن به قدرت و توانایی عظیم انسان ها بود. ایشان به ما آموخت آنهایی که به انسان‌ ها سلطه یافته اند و انسان ها را در مسیر امیال پست و حیوانی خود اسیر کرده اند و حقوقشان را نادیده می‌ گیرند، ناتوان ‌تر از آن هستند که در برابر اراده انسان آگاه و هوشیار قد علم کنند.

وی افزود: امام راحل به ما آموخت آن زمانی که انسان به پا می ‌خیزد و آگاه می شود و توانمندی ‌های خود را باور می کند همه قدرت های پوشالی رنگ می ‌بازند. امام راحل، جمهوری اسلامی را پایه گذاری ولی بیش از پیش بنای یادگیری جامعه را متحول کرد. ایشان یک معلم به معنای تمام بودند.

حاجی میرزایی تصریح کرد: وضعیت جامعه مرهون کیفیت یادگیری اعضای آن جامعه در سطح فردی و اجتماعی است. یادگیری موجب تمایزات میان انسان ها و جوامع از حیث تأثیر گذاری و تأثیرپذیری، توانمندی و ضعف، استقلال ‌و وابستگی، درماندگی و استیصال و تعالی و پیشرفت می شود.

وی جریان یادگیری را مهمترین علت تمایز جوامع بشری از یکدیگر دانست و گفت: معلمان رهبران یادگیری جوامع هستند. تمامی تغییرات منبعث از  یادگیری است که عمیق، پایدار و استوار می شود بدین سبب است که امام راحل شغل معلمی را شغل انبیاء می دانستند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به آیاتی از سوره «قلم» اظهار داشت: خداوند و انبیای الهی معلمان بشریت هستند؛ امام راحل نیز یک معلم بود، زیرا معلم تأثیر به سزایی در شکل گیری شخصیت افراد جامعه برعهده دارد. معلم فرهنگ ‌ساز، تمدن ساز، سامان دهنده و تسهیل کننده جریان یادگیری در جوامع بشری است.

منبع: آستان
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
عناوین برگزیده
آخرین اخبار
پربازدید ها
پربحث ترین عناوین